Agenda

15-12-2020

Geannuleerd CoP goes live (Tafelafstemming CoP 15-12-2020)

Beste bezoeker van CoP goes live,

Vanochtend hebben we, na overleg met Chemelot Campus en de voorzitter van de stuurgroep van CoP, besloten de livestream CoP goes live te verzetten naar een nog nader te bepalen Covid arme of Covid vrije periode. 

Graag wil ik u uitleggen waarom we dit hebben besloten en hoe nu verder.

We wisten natuurlijk dat we door Covid met eventbeperkingen te maken hadden. Met een livestream kozen we voor een super veilige oplossing voor alle kijkers. De samenkomst van ongeveer 20 personen, incl. techniek, in de opnamestudio bleef daarmee ruim binnen het maximum. Dat het aantal besmettingen en de Covid omstandigheden de laatste week zo snel veranderden kon niemand bevroeden.

We zijn van mening dat je in een ecosysteem goed voor elkaar moeten zorgen en geen enkel risico voor elkaar op besmetting mag nemen. We cancelen daarom de livestream Cop goes live tot een moment waarop het echt verantwoord is. Wanneer dat is, is voor nu onduidelijk.

Dit betekent dat wij u op een alternatieve wijze op de hoogte willen houden van de ontwikkelingen, successen en belemmeringen van de innovatietafels. Vanaf februari zullen wij een interactief blog plaatsen op onze website www.communityofpracticelimburg.nl. Op deze blog worden de filmpjes van de innovatietafels gepubliceerd, waarop u kunt reageren met vragen of opmerkingen.

De wens om u allen te mogen begroeten wordt nu alleen maar sterker. Growing together doe je immers samen. Laten we elkaar ontmoeten in 2021!

Daar verheugen wij ons enorm op.

Blijf gezond en tot dan,

 

Margot Felix  MA.
Onderzoeker, adviseur

Programmamanager CoP Community of Practice

Projectmanager Lectoraat Employability Zuyd Hogeschool

+31 (0) 646744970 
www.vistacollege.nl
www.communityofpracticelimburg.nl   

Terug naar overzicht

Onze partners

Sharing our passion for knowledge

© 2024 KACE. All Rights Reserved.
Created by